Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Faculteitsvereniging EOS heeft natuurlijk ook (oud)-leden, die het nog steeds leuk vinden om in contact te staan met de vereniging. De Alumni Commissie organiseert één à twee keer per jaar een interessant evenement, waardoor deze zogeheten alumni nog steeds bij EOS betrokken blijven. Deze evenementen hebben vaak een informeel karakter, zo is er afgelopen jaar bijvoorbeeld een borrel en een boottocht georganiseerd.


Voorzitter: Ilse Trienekens
Secretaris: Jill Beuk
Penningmeester: Fay Keeris
Algemeen lid: Martijn Hoekstra
Algemeen lid: Romy van Keppel