Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Elk jaar organiseert deze commissie een geweldig introweekend voor alle aankomende studenten, welke meestal naar Antwerpen gaat. Meegaan als commissielid met het introductieweekend levert je direct veel contact op met medestudenten!

Daarnaast organiseert deze commissie nog een ledenweekend tegen het einde van het jaar, zoals een weekendje naar de Ardennen of Limburg. De commissie zorgt voor de creatieve invulling en het vlot laten verlopen van beide weekenden. Een zeer uitdagende en leuke klus!

 

Voorzitter:  Twan van Rooijen
Secretaris: Isa Vos
Penningmeester:  Wijnand Ris
Externe Betrekkingen:  Arthur Boldewijn
Externe Betrekkingen: Elianne Jantzen
Public Relations: Laura Overhorst
Public Relations: Moritz Bakker

 

Weekend Commissie

V.l.n.r.: 
Boven: Sanya (coördinator), Twan, Laura, Wijnand, Arthur
Onder: Moritz, Isa & Elianne