Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Deze commissie is speciaal opgericht voor alle eerstejaars FSW-studenten! We snappen heel goed dat de eerste maanden van een nieuwe studie best eng kunnen zijn, daarom organiseert deze commissie verschillende activiteiten die jou helpen om meer mensen te leren kennen. Je kan denken aan een pubquiz, schaatsen, een zoektocht of een barbecue. Deze activiteiten zijn alleen voor eerstejaars studenten en pre-master studenten, dus voel je vrij om mee te gaan en je studiegenoten beter te leren kennen! 

 

Voorzitter: Annemarie Stoof
Secretaris:  Carmen de Vreede
Penningmeester:  Teun Toonen
Externe Betrekkingen:  Yousif Salhi
Externe Betrekkingen: Demi Boersma
Public Relations: Bram Grootjans
Public Relations: June Spijker

EJC

V.l.n.r.:
Boven: Annemarie, June, Carmen, Teun, Kim (coördinator)
Onder: Bram, Demi & Yousif