Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Carpe Noctem is dé feestcommissie van EOS. De naam betekent: ‘Pluk de Nacht’ en dat is ook de bedoeling! De commissieleden van Carpe Noctem organiseren zo’n twee feesten en een chique gala per jaar. Ze verzorgen de locatie, het thema, de DJ’s en/of band en natuurlijk de aankleding. Zo zijn deze commissieleden verantwoordelijk voor het plezier in de nachtelijke uurtjes!

Afgelopen jaar is er een exclusief gala georganiseerd bij Club Abe, is er een legendarisch eindfeest geweest met het thema ‘Buiten de Lijntjes’ en natuurlijk de jaarlijks terugkerende Kick-Off aan het begin van het jaar.

 

Voorzitter: Marvin Ubels
Secretaris:  Amber Tichelaar
Penningmeester:  Annelot van Iersel
Externe Betrekkingen:  Chiel de With
Externe Betrekkingen: Rens Mulder
Public Relations: Michael van der Linden
Public Relations: Annika Moerkens


Carpe Noctem Commissie

V.l.n.r.: 
Boven: Jeanne (coördinator), Amber, Annika, Annelot
Onder: Rens, Marvin & Michael