Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

De Actief Commissie organiseert uiteenlopende grootse sportieve activiteiten. Dit zijn activiteiten als de Batavierenrace, de grootste estafette-run van Europa, waar je met een groep van 45 studenten een zo goed mogelijke tijd wilt neerzetten. Ook organiseert de commissie de jaarlijkse wintersport!

Afgelopen jaren is EOS afgereisd naar Val Thorens, Flaine en Les Deux Alpes. Een week lang gezelligheid, skiën, boarden en natuurlijk après-skiën. Verder zijn er onder andere een avondje lasergamen, mini-golfen, een voetbaltoernooi voor het goede doel en survivelen in het Amsterdamse Bos georganiseerd.

De commissie

Voorzitter:  Nora Zuijdam
Secretaris:  Daniëlle Graman
Penningmeester: Selina de Heij
Externe Betrekkingen:  Wouter Heinrich
Externe Betrekkingen: Lies Kelder
Public Relations: Maaike Baan
   

 Actief Commissie

V.l.n.r.: 
Boven: Nils, Daniëlle, Nora, Selina, Kim (coördinator)
Onder: Maaike, Lies & Wouter