Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Deze commissie organiseert het Politiek in Perspectief Congres. Het congres werpt door middel van een jaarlijks veranderend thema een blik op aspecten binnen de politicologie. Er worden verschillende sprekers uitgenodigd die vanuit hun eigen onderzoeksgebied en/of ervaringen hun visie op het thema uiten. Verder zijn er workshops waarbij het toekomstperspectief voor aankomend politicologen belicht wordt.


De commissie is opgebouwd uit commissieleden van EOS, Macchiavelli, Ismus en SPIL. EOS is in de commissie vertegenwoordigd met twee leden. De PiP commissie valt onder de PVP, het landelijk overlegorgaan politicologie.

 

 Algemeen:                John den Hollander  
 Algemeen:                Bente van Oort  

PiP beter

V.l.n.r.: John, Bente en Bram (coördinator)