Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

De mastercommissie zet zich in voor premaster- en masterstudenten. Aangezien deze studenten in de laatste jaren van hun studie zitten worden er vooral studie- en carrièregerichte activiteiten georganiseerd die een opstapje kunnen vormen naar hun verdere loopbaan. Zo werden er de afgelopen jaren sollicitatie- en excel trainingen, workshops en traineeship avonden georganiseerd. Ook is er in het verleden bijvoorbeeld een tweedaagse businesstrip naar het Europees Parlement en naar de NAVO en een intervisie (thesis) borrel geregeld.

Voorzitter:  Wieke Tulner
Secretaris/PR: Romee Voskuilen
Penningmeester: Gabriel van Woerkom
Externe Betrekkingen:  Celine Hansen
Externe Betrekkingen: Rick Jager
Public Relations: Niamh Deutz Ebeling
 

 master

V.l.n.r.: Boven: Celine, Rick, Romee, Coen (coördinator), Niamh, Onder: Wieke, Gabriel