Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Ieder jaar organiseert de Internationale Studiereis Commissie een spetterende studiereis met een internationale bestemming. Deze reis is toegankelijk voor alle FSW-studenten, van bachelors tot masters. Natuurlijk staan feest en vertier centraal, maar het is ook een verbreding van de opleidingen door uitjes onder andere naar universiteiten, consulaten, bedrijven en overheden.

Afgelopen jaar is er een reis naar Rusland georganiseerd, waarbij Moskou en St. Petersburg aangedaan werden. Tijdens deze reis zijn onder andere de Nederlandse Ambassade, Nederlands Instituut en Greenpeace bezocht. Reizen van vorige jaren zijn bijvoorbeeld naar Marokko, Praag, Istanbul en Valencia gegaan.

Voorzitter:  Anthony Duursma
Secretaris: Eva van der Zanden
Penningmeester Joshua vanderBroeck
Externe Betrekkingen:  Ivana Mazurel
Externe Betrekkingen: Djoy Boer
Public Relations: Tamia Peereboom
Public Relations: Layli J. Behtash

 isc

V.l.n.r.: Boven: Rebekah (coördinator), Layli, Djoy, Ivana, Eva, Tamia, Onder: Anthony, Joshua