Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

EOS verkoopt uittreksels die jij als leidraad kunt gebruiken bij het studeren. De uittreksels gaan zo'n twee weken voor de tentamenperiode in de verkoop. 

En vergeet niet, mocht je interesse hebben om wat bij te verdienen, er staan leuke vergoedingen tegenover het schrijven van een uittreksel. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Heb je opmerkingen over een uittreksel? Vul dan alsjeblieft het feedbackformulier in op www.eosvu.nl/feedback

Nu in de verkoop

Vanaf 15-05-2017 verkopen wij de volgende samenvattingen voor periode 5 aan de EOS-balie in HG02A03:

Vakken:

- Wetenschapsgeschiedenis: instituties

- Nieuws en journalistiek

Boeken:

- Bovens - Openbaar bestuur

- Cornelissen - Corporate Communication