Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Geen lange rijen, niet meer sjouwen met zware boekentassen, maar toch 10-15% korting op je studieboeken? Bij EOS kan het!
Sinds 2009 kun je bij EOS studieboeken online bestellen. Ideaal voor deeltijdstudenten, maar ook voor als je even geen tijd hebt om op de VU langs te komen maar wel je studieboeken op tijd in huis wil hebben!

Bestellen

Om je boeken te bestellen ga je naar www.eos.vuboekhandel.nl. Hier kun je een account aanmaken, de rest wijst zich vanzelf. Als je boeken reserveert krijg je 10% korting op Nederlandstalige studieboeken. Je moet dan wel iets langer op je boeken wachten. Wil je de boeken direct hebben? Kies dan voor bestellen en ontvang 5% korting op Nederlandstalige boeken (bij bestelling vanaf twee verschillende Nederlandstalige boeken). Op Engelstalige studieboeken ontvang je altijd de maximale korting van 15%. EOS streeft er naar altijd goedkoper te zijn dan alle grote boekenaanbieders in Nederland.

De VU Boekhandel levert en verwerkt de bestellingen, neem daarom bij storingen of vragen altijd contact met hen op!